Kinder- en Jeugdpsychologe

Fleur Spaans

Heey! Ik ben Fleur Spaans en ik mag me met trots een Jaxie! noemen. In 2021 ben ik afgestudeerd als klinisch kind- en jeugdpsychologe aan de universiteit in Tilburg. Tijdens mijn master heb ik bij hier bij Jaxie! mijn stage mogen lopen. Het allereerst moment dat ik kennis maakte met Jaxie! dacht ik “Dat is de plek waar ik ooit graag wil gaan werken” en dat is gelukt!
Ik krijg superveel energie van het werken met kinderen, jongeren en ouders. De afgelopen jaren heb ik veel opgepast en heb ik bijles gegeven aan kinderen met leerproblemen. Op dit moment pas ik nog op bij kinderen met een emotionele achterstand of met ontwikkelingsproblemen. Ik hoop deze ervaring en alle kennis die ik tijdens mijn studie op heb gedaan te kunnen toepassen als psychoog. Ik vind het belangrijk om samen met het kind en de ouders te kijken naar een oplossing die bij hen past, want iedereen is uniek.

In mijn vrije tijd ben ik graag met muziek bezig of zit ik lekker met een boek in het zonnetje. Ook houd ik heel erg van reizen en het ontdekken van nieuwe plekken. Tenslotte kan je me ook vaak in de keuken vinden waar ik zelf pasta aan het maken ben of een heerlijk taart aan bakken ben. Hopelijk zie ik je snel bij Jaxie!