Senior HR

Judith van Schagen

Aangenaam! Ik ben Judith van Schagen. Al redelijk wat jaren actief in het HR (human resources) werkveld en hier heb ik dan ook al diverse functies uitgevoerd. Het mooiste van werken in het HR-vak is dat de werkzaamheden altijd erg uiteenlopend zijn, waarbij je een verbindende factor bent. Als schakel tussen personeel en organisatie zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Vanaf maart 2023 ga ik binnen Jaxie! aan de slag als HR medewerker. Een nieuwe rol aangezien wij net zo goed willen zorgen voor ons personeel als voor onze cliënten. Achter de schermen zal ik mij bezig houden met alle facetten van A tot Z op HR-gebied en zal ik HR binnen Jaxie! verder vorm gaan geven.

In mijn vrije tijd geniet ik samen met mijn man en zoon van het Bourgondische leven. Ik houd van citytrips, literaire thrillers, uitstapjes, Netflix marathons en sportactiviteiten. Daarnaast maak ik graag de heerlijkste Indische gerechten dankzij mijn Indische roots, maar ik hou er meer van om het lekker op te “makan” (eten) ?