GZ-Psycholoog

Sanne Dekker

Hoi jij! Ik ben Sanne, je kan mij op maandag, woensdag en vrijdag tegenkomen op Jaxie! locatie Goes. Ik zal proberen een korte schets van mijzelf te geven, zodat je mij al een beetje kan leren kennen.

Van jongs af aan heb ik een passie om anderen te helpen, zowel dieren als mensen. Als klein meisje wilde ik later prinses worden om te zorgen voor alle mensen. Toen ik wat ouder werd wilde ik graag dierenarts worden, maar nadat ik het VWO had afgerond heb ik gekozen om klinische psychologie te studeren aan de universiteit in Gent om zo anderen te kunnen helpen. Na mijn studie heb ik een aantal jaar als psycholoog in de Vlaamse volwassenenzorg gewerkt. In 2017 ben ik teruggekeerd naar Zeeland en heb ik mijn hart gevolgd door te gaan werken binnen de specialistische kinder- en jeugd GGZ. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan en ben tevens de opleiding tot GZ-psycholoog gaan volgen. Inmiddels ben ik met trots onderdeel van Jaxie! en verwelkom ik jullie graag in deze fijne praktijk. Ik vind het elke keer weer heel dapper wanneer kinderen, jongeren en ouders de stap zetten om hulp te zoeken. Er is heel wat lef voor nodig om een nog onbekende te vertellen wat er speelt en met diegene samen aan de slag te gaan. Ik vind het erg belangrijk dat jullie je gehoord en gezien voelen in het contact met mij en wil aansluiten bij hetgeen wat bij jullie past. Jullie kunnen mij zowel voor behandeling als voor onderzoek treffen. Samen zullen we gaan puzzelen om te kijken wat helpend is voor jullie. Hierbij zet ik in op de krachten die er al zijn en gaan we kijken wat er nodig is om met moeilijke situaties te dealen. 

Naast het werk geniet ik van de tijd samen met mijn man en onze drie kinderen. Het is bij ons thuis een gezellige boel, omdat ik het talent heb dieren tegen te komen die een huisje zoeken. Inmiddels hebben we vier katten, drie kipjes en twee paarden. Wanneer ik even tijd voor mijzelf heb dan ga ik graag paardrijden, wandelen, lezen of spreek ik af met vriendinnen.  

Tot snel!