Orthopedagoog

Veerle Baks

Hoi! Ik ben Veerle Baks en ik werk met veel plezier als Orthopedagoog bij Jaxie! Na mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening ben ik als Orthopedagoog afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Ik richt mij zowel op de diagnostiek als behandeling bij kinderen en jongeren met verschillende problematieken. Ik help graag kinderen en gezinnen die even een steuntje in de rug nodig hebben om weer een stapje verder te kunnen. Aansluiten, positiviteit en creativiteit: dat kenmerkt mij.
Kinderen hebben nog een heel leven voor zich. Ik haal er veel voldoening uit om samen met de kinderen, jongeren en hun ouders of verzorgers te zoeken naar een oplossing die voor hen vooruitgang biedt! Ik vind het belangrijk om de tijd te nemen om samen met jullie een relatie op te bouwen en te kijken wat werkt en past bij jullie gezin. Hierin vind ik het uitdagend om niet alleen te luisteren naar wat er daadwerkelijk verteld wordt, maar ook naar ‘het verhaal achter het verhaal’. Door dit te combineren met humor en gezelligheid probeer ik een vertrouwde en ontspannen sfeer te creëren waarin wij samen tot nieuwe inzichten kunnen komen en dat stapje voorwaarts kunnen maken.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om mensen om mij heen te hebben. Ik woon samen met mijn vriend (en hopelijk binnenkort een huisdier) en ben graag met vrienden en familie. Ik hou van uitstapjes en leuke dingen ondernemen. Ook vind ik het heerlijk om te sporten: Volleybal, paardrijden, roeien, pilates, wielrennen.. niks is mij te gek! Tot ziens bij Jaxie!