orthopedagoog

Wendy van den Broek

Hi, ik ben Wendy en de afgelopen acht jaar heb ik op verschillende plekken gewerkt. Met name mijn tijd in een jeugdkliniek, waar ze een hele mooie visie op hulpverlening hebben, heeft me gevormd tot de behandelaar die ik nu graag wil zijn. Ik spreek graag het creatieve brein van een ander aan en zal proberen te ontdekken wat jou inspireert. Je zult me zelden met een notitieblok zien, want ik geloof dat als je iemand aankijkt, je precies ziet en voelt wat belangrijk is. We zullen weinig stilzitten, dingen vastleggen op een creatieve manier, veel gaan ontdekken over jou en je gezin -want die betrek ik altijd- en hopelijk kunnen we ook hard met elkaar lachen en relativeren. Ik heb geen toverstaf, dus ik zal jou en de mensen om je heen voornamelijk een spiegel voorhouden, met vertrouwen dat je zelf tot de inzichten komt die voor jou belangrijk zijn.

Gelukkig draait mijn leven niet alleen om werk! Als ik thuiskom na een werkdag staan twee energieke jongetjes, mijn man en mijn kat op me te wachten – waar ik nota bene nog allergisch voor ben ook. Voor de kat dan hè, uiteraard niet voor mijn mannen 😉 – 

In mijn vrije tijd teken ik volop, maak ik als amateur-fotograaf graag leuke kiekjes en sinds enkele jaren maak en edit ik ook video’s. Iets vastleggen als herinnering doe ik zowel op het werk als daarbuiten en dan het liefst samen met iemand anders.

Weer of wind, als het kan ben ik buiten. Zodra de lente aanbreekt, vind je me peddelend op mijn SUP om mijn hoofd leeg te maken. Sinds vorig jaar hebben we als gezin het wildkamperen ontdekt als ultieme get-away. We zijn verliefd geworden op Zweden en ik zou mezelf daar absoluut zien wonen. Maar de komende jaren kun je me gewoon in- en om Roosendaal vinden hoor 🙂 Misschien tot ziens!