GZ-PSYCHOLOOG / OG

GZ-PSYCHOLOOG / OG

24-32 uur

Jaxie! is een praktijk voor kinderpsychologie en orthopedagogiek met een uitgesproken en eigenwijs karakter: wij bieden hoogwaardige, belevingsgerichte psychologische hulp aan kinderen en jongeren van 3 tot 18 jaar én aan het gezin waar zij onderdeel van uitmaken. Binnen onze praktijk combineren wij kwalitatieve psychologische zorg met een klantgericht en gastvrij karakter. Ons doel is om goede zorg te bieden zonder dat de kinderen en jongeren dit ervaren als “ therapie” of “verplichting”. Wij leveren maatwerk en dat betekent dat we soms binnen, maar soms ook buiten de geijkte kaders werken. Wil je meer weten over ons praktijk-dna en onze manier van werken? Klik dan hier

WIE ZOEKEN WIJ?
Voor onze huidige vestiging in Roosendaal óf voor een combinatiefunctie met onze nieuwe vestiging in Goes zijn wij op zoek naar een hoofdbehandelaar! Bij Jaxie! geef jij als hoofdbehandelaar behandeling aan kinderen, jongeren én aan hun gezin. Vanuit jouw kennis en ervaring bied jij hen dat stukje extra zorg ten opzichte van de basispsychologen en -orthopedagogen. Een flinke rugzak aan kennis en voldoende zelfvertrouwen om verschillende problematieken aan te pakken, kenmerken jouw professionele aanpak. Daarnaast heb je als hoofdbehandelaar bij Jaxie! een heel belangrijke coachende rol naar het team van basispsychologen en -orthopedagogen toe. Onze basispsychologen en -orthopedagogen heten binnen onze praktijk “superjaxies”, vanwege hun hoge zelfstandige behandelniveau. Jij ziet hun krachten en leervermogen en vindt het een uitdaging om naast hen te staan, ze te coachen en ze te helpen groeien in hun vak. Jij werkt hierin niet top-down, maar jij kunt net als bij je cliënten ook naast jouw collega’s staan, bij hen aansluiten en hen bereiken op hun eigen ontwikkelingsniveau en rekening houdend met hun eigen persoonlijkheid. Tot slot neem je deel aan een wekelijks overleg van hoofdbehandelaren waarin praktijkbreed casuïstiek en tevens praktijkzaken worden besproken. Hierdoor word jij dus ook op praktijkniveau betrokken bij de toekomst en ontwikkeling van Jaxie!  

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?
Een afgeronde universitaire opleiding orthopedagogiek/ kinder- en jeugdpsychologie
***
BIG-registratie als GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist
***
Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in zowel behandeling als diagnostiek
***
Een passie voor het behandelen van zeer uiteenlopende sociaal-emotionele problemen bij kinderen van 3 tot en met 18 jaar
***
Kennis van één of meer specifieke problematieken zoals bijv. basis of vervolg-EMDR en/of NIKA en/of (basis)systeemtherapie en/of eetproblematiek en/of stemming
***
In staat hoogwaardige kwaliteit te vertalen naar creatieve, oplossingsgerichte en clientgerichte behandeling. Je kunt buiten de kaders denken om jouw doelen te bereiken!
***
In staat om te coachen op verschillende niveaus en gericht op verschillende persoonlijkheden
***
Uitstekende beheersing van de Nederlands taal in woord en geschrift
***
Goede basis-computervaardigheden
***
In bezit van Rijbewijs B

WAT HEBBEN WE JOU TE BIEDEN?
Een dienstverband voor 24 tot 32 uur per week
***
Salariëring op basis van CAO GGZ FWG 65
***
Een inspirerende en eigenwijze werkomgeving die dingen doet omdat ze goed zijn en goed voelen en niet “omdat de rest het doet” of “omdat we het altijd al zo deden”  
***
Een uitdagende baan met veel dynamiek en zelfstandigheid!

SOLLICITATIE
Stuur jouw sollicitatiebrief met  C.V. naar jaikwil@jaxie.nl t.a.v.  Janine van den Bergh o.v.v. “vacature GZ-PSYCHOLOOG/OG”.
In je sollicitatiebrief lezen we graag wie jij bent en wat jou aantrekt in deze vacature en onze praktijk.

Tip: Het willen schrijven van “ de perfecte sollicitatiebrief” is bij Jaxie nooit effectief. Net als wij, ben jij ook niet perfect: Dus stuur ons vooral JOUW brief. Wij kijken ernaar uit!  

Acquisitie  naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.