ORTHOPEDAGOOG / PSYCHOLOOG KJ

ORTHOPEDAGOOG / PSYCHOLOOG KJ

24-32 uur – MINIMAAL 5 JAAR RELEVANTE WERKERVARING

Jaxie! is een praktijk voor kinderpsychologie en orthopedagogiek met een uitgesproken en eigenwijs karakter: wij bieden hoogwaardige, belevingsgerichte psychologische hulp aan kinderen en jongeren van 3 tot 18 jaar én aan het gezin waar zij onderdeel van uitmaken. Binnen onze praktijk combineren wij kwalitatieve psychologische zorg met een klantgericht en gastvrij karakter. Ons doel is om goede zorg te bieden zonder dat de kinderen en jongeren dit ervaren als “ therapie” of “verplichting”. Wij leveren maatwerk en dat betekent dat we soms binnen, maar soms ook buiten de geijkte kaders werken. Wil je meer weten over ons praktijk-dna en onze manier van werken? Klik dan hier

WIE ZOEKEN WIJ?
Voor onze huidige vestiging in Roosendaal óf voor een combinatiefunctie met onze nieuwe vestiging in Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste orthopedagoog of psycholoog! Wij zoeken een behandelaar in hart en nieren, eventueel in combinatie met het uitvoeren van psychodiagnostisch onderzoek. Bij Jaxie! krijg je de mogelijkheid om kinderen en jongeren écht zelf te mogen behandelen. Wij zoeken jou als je niet kunt wachten om in uiteenlopende cliëntgerichte of gezinsgerichte hulpvragen te duiken, waarbij jij altijd een passende manier vindt om jouw doel te bereiken. Hiervoor lukt het jou goed om te zien en te voelen wat er nodig is voor dit specifieke kind of dit specifieke gezin. Jij neemt zowel het kind als de ouders mee in de behandeling en weet dat er meerdere wegen zijn om jouw doel te behalen. Je denkt out of the box en durft soms ook van geijkte paden en gestandaardiseerde protocollen af te wijken. Jij zit niet tegenover de cliënten, maar jij staat naast ze! Je hebt inmiddels al kennis van en ervaring opgedaan met verschillende uiteenlopende sociaal-emotionele problematieken en vindt het een uitdaging om jezelf hier verder in te ontwikkelen. Leuk weetje: onze basispsychologen en -orthopedagogen heten binnen onze praktijk “superjaxies”, vanwege hun hoge zelfstandige behandelniveau. Dus ben jij leergierig en wil jij blijven leren binnen ons gelijkwaardige team van superjaxies en hoofdbehandelaren, solliciteer dan!

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?
• Een afgeronde universitaire opleiding orthopedagogiek/ kinder- en jeugdpsychologie
• Een aantekening BAPD in the pocket
• Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
• Een passie voor het behandelen van sociaal-emotionele problemen bij kinderen en jongeren
• In staat hoogwaardige kwaliteit te vertalen naar creatieve, oplossingsgerichte en clientgerichte behandeling. Je kunt buiten de kaders denken om jouw doelen te bereiken
• Goed zelfstandig binnen een enthousiast en betrokken team te kunnen werken
• Uitstekende beheersing van de Nederlands taal in woord en geschrift
• Goede basis-computervaardigheden
• In bezit van Rijbewijs B

WAT HEBBEN WE JOU TE BIEDEN?

• Een dienstverband voor 24 tot 32 uur per week
• Keuze voor behandeling, diagnostiek of een combinatie hiervan
• Salariëring op basis van CAO GGZ
• Een inspirerende en eigenwijze werkomgeving die dingen doet omdat ze goed zijn en goed voelen en niet “omdat de rest het doet” of “omdat we het altijd al zo deden”
• Een uitdagende baan met veel dynamiek en zelfstandigheid!

SOLLICITATIE

Stuur jouw sollicitatiebrief met C.V. vóór 26 april 2021 t.a.v. Janine van den Bergh o.v.v. “vacature ORTHOPEDAGOOG/PSYCHOLOOG”

In je sollicitatiebrief lezen we graag wie jij bent en wat jou aantrekt in deze vacature en onze praktijk. Tip: Het schrijven van “ de perfecte sollicitatiebrief” is bij Jaxie nooit effectief. Net als wij, ben jij ook niet perfect: Dus stuur ons vooral JOUW brief. Wij kijken ernaar uit!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld