ORTHOPEDAGOOG / PSYCHOLOOG KJ

ORTHOPEDAGOOG / PSYCHOLOOG KJ

24-36 uur (zelf te bepalen!)

WELKOM BIJ JAXIE!
Jaxie! is dé praktijk voor kinderpsychologie en orthopedagogiek met een uitgesproken en eigenwijs karakter: wij bieden hoogwaardige, belevingsgerichte psychologische hulp aan kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar én aan het gezin waar zij onderdeel van uitmaken. Binnen onze praktijk combineren wij kwalitatieve psychologische zorg met een gastvrij en belevingsgericht karakter. Ons doel is om goede zorg te bieden zonder dat de kinderen en jongeren dit ervaren als “ therapie”. Wij leveren maatwerk en dat betekent dat we soms binnen, maar vaak ook buiten de geijkte kaders werken. Doen wat nodig is voor de cliënt en veel ruimte voor jezelf als behandelaar. Wil je meer weten over ons praktijk-DNA en onze manier van werken? Kijk dan op onze website: www.jaxie.nl!

WIE ZOEKEN WIJ?
Voor onze vestiging in Goes en ook voor onze vestiging in Roosendaal zijn wij op zoek naar een enthousiaste ervaren basis-orthopedagoog of -psycholoog: een behandelaar in hart en nieren, eventueel in combinatie met het uitvoeren van psychodiagnostisch onderzoek. Een Jaxie met kennis en ervaring in de rugzak rondom therapeutische methoden en technieken en met een intuïtieve voelspriet voor het bouwen van een therapeutische alliantie met de cliënt(systeem). Bij Jaxie! krijg je de mogelijkheid om kinderen en jongeren écht zelf te mogen behandelen en zelf echt mede verantwoordelijkheid te mogen dragen over je trajecten, zonder dat je er meteen alleen voorstaat. Vrijheid in jouw behandelingen zonder dat je op een eiland zit!

WHAT’S TO BRING?

Een afgeronde universitaire opleiding orthopedagogiek/ kinder- en jeugdpsychologie

Je BAPD in the pocket

Minimaal 3 jaar relevante werkervaring

Een passie voor het behandelen van sociaal-emotionele problemen bij kinderen en jongeren

In staat hoogwaardige kwaliteit te vertalen naar creatieve, oplossingsgerichte en cliëntgerichte behandeling.

Goed samen- en zelfstandig kunnen werken binnen een enthousiast en betrokken team

Uitsteekende beheerzing van de Nederlandse taal in woort en geschift ?

Goede en vlotte basis-computervaardigheden

In bezit van Rijbewijs B

Minstens 1 paar sneakers in je garderobe!


WHAT’S TO GET?

Een dienstverband mogelijk tussen 24 tot 36 uur per week (jouw keuze!)

Keuze voor behandeling, diagnostiek of een combinatie hiervan

Salariëring op basis van CAO GGZ

Een inspirerende en eigenwijze werkomgeving die dingen doet omdat ze goed zijn en goed voelen en niet “omdat de rest het doet” of “omdat we het altijd al zo deden”

Veel groei en ontwikkeling

Een uitdagende baan met veel dynamiek en zelfstandigheid!

De leukste teamdagen

De gezelligste kerstfeestjes met partner en soms zelfs het hele gezin!

Jaarlijkse Jaxie-sneaker-avonden waar je sneakers kunt scoren met dikke jaxie-korting!

SOLLICITEREN

Stuur jouw sollicitatiebrief met C.V. naar jaikwil@jaxie.nl t.a.v. Janine van den Bergh o.v.v. “vacature ORTHOPEDAGOOG/PSYCHOLOOG”. In je sollicitatiebrief lezen we graag wie jij bent en wat jou aantrekt in deze vacature en onze praktijk. Tip: Het schrijven van “ de perfecte sollicitatiebrief” is bij Jaxie nooit effectief. Net als wij, ben ook jij vast niet perfect ? Dus stuur ons vooral JOUW brief. Wij kijken ernaar uit!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.