SENIOR HR-PROFESSIONAL

SENIOR HR-PROFESSIONAL

24 UUR

WELKOM BIJ JAXIE!
Jaxie! is dé praktijk voor kinderpsychologie en orthopedagogiek met een uitgesproken en eigenwijs karakter: wij bieden hoogwaardige en belevingsgerichte psychologische hulp aan kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar én aan het gezin waar zij onderdeel van uitmaken.

JAXIE ALS ORGANISATIE
Wij zijn een groeiende praktijk met lijnen zo kort als mogelijk en enkel langer indien dat inhoudelijk een meerwaarde heeft. Ons team bestaat grotendeels uit behandelaren met verschillende achtergronden en daarnaast uit ondersteunende medewerkers. Wij hanteren bij het aansturen van Jaxie! als organisatie een systemische inslag: alles is met elkaar verbonden en alles (ont)staat in relatie tot elkaar. Hierdoor is er altijd ruimte voor reflectie, ontwikkeling, nieuwe kansen, oplossingen en groei. Jaxie typeert zich als een platte organisatie met korte lijnen en een hands on mentaliteit. Onze praktijk heeft 2 vestigingen (Roosendaal/ Goes). 

JAXIE & HR 
Jaxie! bestaat op dit moment uit een team van 35 medewerkers en bevindt zich nog steeds in een groeiende tendens. Deze groei maakt dat het tijd is geworden om de zorg voor ons personeel te gaan delen met een ervaren HR-Medewerker. HR is een zéér belangrijke functie binnen Jaxie! waar wij de filosofie hebben dat we voor ons personeel net zo goed willen zorgen als voor onze cliënten. Het is onze dagelijkse uitdaging om dit doel te combineren met de bedrijfsmatige aspecten waar wij als zelfstandige zorgorganisatie mee te maken hebben. Wij zoeken een ervaren HR-professional die de bedrijfsmatige processen binnen de zorg begrijpt en op waarde schat, maar ook graag in persoonlijk contact blijft staan met de mensen op de werkvloer.

WIE ZOEKEN WIJ?
Wij zijn op zoek naar iemand met relevante werkervaring binnen het MKB die in staat is om onze praktijk verder te helpen in het optimaliseren van de zorg voor onze eigen collega’s. In deze functie begeleidt en ondersteun je onze teamleden, voer je de HR-administratie uit en fungeer je als sparringpartner voor het MT. Hierbij vertaal je plannen en ideeën naar concrete afspraken en aangepast beleid dat binnen de organisatie wordt geïmplementeerd. De functie biedt veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling binnen het DNA van Jaxie! Jij zorgt voor het aanbrengen van de lijn en structuur op het gebied van Jaxie’s personeelszaken. Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die van het uitdenken, tot het concretiseren en het uitvoeren het heft in handen wil nemen en tevens het MT bij alle personeelsvraagstukken kan ondersteunen.   

JOUW TAKEN

HR Administratie (Contracten, ARBO, Loon, vakantie, ziekteverzuim, Arbo, Uren admin. Etc.) 

Ondersteunen bij voortgangsgesprekken: 
rapportages schrijven en afspraken opvolgen

Ondersteunen bij sollicitatieprocedures

Faciliterende rol bij start en einde dienstverbanden collega’s 

Meedenken, organisatorisch vormgeven en bewaken van trajecten rondom persoonlijke en professionele ontwikkeling van collega’s 

Coördinatie en bewaken van (her)registratietrajecten bij de verschillende vakgroepen (SKJ/NIP/BIG) 

WAT VRAGEN WE?

Een afgeronde opleiding op het gebied van P&O of HR 

Aangevuld met minimaal 3 jaar relevante werkervaring 

Een persoonlijkheidsprofiel waarin een talent voor dialoog gecombineerd wordt met nauwkeurigheid, daadkracht, doortastendheid en een groot abstractievermogen.

Je bent kritisch en tevens in staat om vanuit bedrijfsbelang te denken

Je durft de confrontatie op een wel overwogen manier aan te gaan en bent daarbij in staat om anderen in hun waarde te laten: hard op de inhoud, zacht op de relatie

Goed zelfstandig kunnen werken binnen een enthousiast en betrokken team

Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift

Goede en vlotte basiscomputervaardigheden (ten minste van Microsoft Office)

Gemotiveerd om 20% van je tijd door te brengen op onze vestiging in Goes 

Je bent in bezit van Rijbewijs B

WAT GEVEN WE?

Een dienstverband van 24 uur per week

Salariëring en arbeidsvoorwaarden op basis van CAO GGZ

Jaarcontract dat bij verlenging direct wordt omgezet naar onbepaalde tijd

Een inspirerende en eigenwijze werkomgeving binnen een praktijk die dingen doet omdat ze goed zijn en goed voelen en niet “omdat de rest het doet” of “omdat we het altijd al zo deden”

Veel ruimte voor groei en ontwikkeling

Een gezellig team met de leukste teamdagen en de gezelligste kerstuitjes

SOLLICITEREN!
Stuur jouw sollicitatiebrief met C.V. vóór vrijdag 11-11-2022 naar jaikwil@jaxie.nl t.a.v. Janine van den Bergh  o.v.v. “VACATURE HR-MEDEWERKER”

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld