SYSTEEMTHERAPEUT ROOSENDAAL

SYSTEEMTHERAPEUT ROOSENDAAL

24-36 UUR (zelf te bepalen!)

WELKOM BIJ JAXIE!
Jaxie! is dé praktijk voor kinderpsychologie en orthopedagogiek met een uitgesproken en eigenwijs karakter: wij bieden hoogwaardige, belevingsgerichte psychologische hulp aan kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar én aan het gezin waar zij onderdeel van uitmaken. Binnen onze praktijk combineren wij kwalitatieve psychologische zorg met een klantgericht en gastvrij karakter. Ons doel is om goede zorg te bieden zonder dat de kinderen, jongeren en hun systeem dit ervaren als “therapie”. Wij leveren maatwerk en dat betekent dat we soms binnen, maar soms ook buiten de geijkte kaders werken. Wil je meer weten over ons praktijk-dna en onze manier van werken?! Kijk dan op onze website www.jaxie.nl

JAXIE ALS SYSTEEM
Jaxie! is een groeiende praktijk met lijnen zo kort als mogelijk en enkel langer indien dat inhoudelijk een meerwaarde heeft. Jaxie! voorziet in maatwerk binnen de basis- & specialistische GGZ en maatwerk kenmerkt ook de manier van aansturing binnen de organisatie. Ons team van 35 medewerkers bestaat uit diverse behandelaren met verschillende achtergronden en uit ondersteunende medewerkers, verdeeld over de vestigingen Roosendaal en Goes.Bij Jaxie! werken we vanuit de filosofie dat we zo goed mogelijk willen zorgen voor zowel onze cliënten als voor onze medewerkers. Wij hanteren bij het aansturen van Jaxie! als organisatie een systemische inslag: alles is met elkaar verbonden en alles (ont)staat in relatie tot elkaar. Hierdoor is er altijd ruimte voor reflectie, ontwikkeling, nieuwe kansen, oplossingen en groei. De organisatiecultuur van Jaxie! kenmerkt zich door een persoonlijke, open en betrokken houding bij zowel de client als bij elkaar. Daarnaast hebben wij continu oog voor zowel de persoonlijke als de professionele ontwikkeling met het doel de zorgkwaliteit altijd hoog en in ontwikkeling te houden.

WIE ZOEKEN WIJ?
Voor onze vestiging in Roosendaal zijn wij op zoek naar een enthousiaste systeemtherapeut. Als systeemtherapeut speel jij bij ons een sleutelrol in uiteenlopende casuïstiek. Je werkt hierin samen met (één van onze) hoofdbehandelaren, orthopedagogen of psychologen. Als systeemtherapeut neem je tevens deel aan het hoofdbehandelaren-overleg waarin jij meedenkt met vragen vanuit het aanmeldteam en vanuit de behandelaren-intervisies. Hierin geef jij jouw visie op knelpunten en kansen in behandeltrajecten en denk jij actief mee of een casus bij onze praktijk past of toch beter doorverwezen kan worden. Binnen dit overleg vertegenwoordig jij de systeemtherapeutische visie die je zo ook door laat werken in de bredere praktijkvisie. Binnen Jaxie! is een mooie ontwikkeling gaande waarin systeemtherapeutisch denken en behandelen steeds meer geïntegreerd wordt met de kindgerichte kinderpsychologische manier van werken. We zijn op zoek naar een systeemtherapeut die het leuk vindt om hier aan mee te bouwen en deze integratie samen verder vorm te geven!  

WAT VRAGEN WIJ?

Je hebt een afgeronde opleiding tot Systeemtherapeut (NVRG-lidmaatschap)

Je hebt een passie voor en ervaring met het behandelen van kinderen en jongeren in hun gezinssysteem

Je bent in staat kennis en expertise vorm te geven in laagdrempelige en cliëntgerichte behandeling

Je kunt zowel goed samen- als zelfstandig werken

Je hebt goede en vlotte basis-computervaardigheden

Je bent in het bezit van Rijbewijs B

Je hept een uitstekende beheerzing van de Neederlandsche taal in woort & geschift 😊

WAT GEVEN WIJ?

Een dienstverband voor 24 tot 36 uur per week (jouw keuze!)

Salariëring op basis van CAO GGZ

Een inspirerende werkomgeving waarin dingen gedaan of veranderd worden omdat het belangrijk is en niet “omdat de rest het zo doet” of “omdat we het altijd al zo doen”  

Een werkomgeving waar zoveel mogelijk tijd naar de cliënt gaat en niet naar onnodige overleggen en administratie

Een werkomgeving waar veel aandacht en waardering is voor jou als persoon en hulpverlener

Een uitdagende baan met veel dynamiek, flexibiliteit en zelfstandigheid

Ruimte en aanmoediging voor het laten horen van jouw stem!

SOLLICITEREN!
Stuur jouw sollicitatiebrief met C.V. vóór 21-10-2022 naar jaikwil@jaxie.nl t.a.v. Janine van den Bergh  o.v.v. “VACATURE SYSTEEMTHERAPEUT”

In je sollicitatiebrief lezen we graag wie jij bent en wat jou aantrekt in deze vacature en onze praktijk. Tip: Wij zijn niet op zoek naar “de perfecte sollicitatiebrief”. Net als wij, ben ook jij vast  niet perfect.  Dus stuur ons vooral JOUW brief. Wij kijken ernaar uit!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld