Contact

Aanmelden


Voor meer informatie of voor het aanmelden van je zoon of dochter, kun je zowel telefonisch als per mail contact met ons opnemen. Voor jullie informatie-aanvraag of aanmelding zullen jullie contact hebben met één van onze jaxie’s, die de verschillende hulpvragen en problematieken goed kennen en de beste matches kunnen maken met de verschillende Jaxie-behandelaren. Ook kunnen jullie hier informeren naar de huidige wachttijd voor nieuwe trajecten.

E-mail: info@jaxie.nl
Telefoon: 0165 – 201010

WACHTTIJDEN

Helaas hebben wij als praktijk met wachttijden te maken. We zijn dankbaar voor het compliment dat zoveel cliënten bewust voor onze praktijk en werkwijze kiezen, maar betreuren het dat we nieuwe aanmeldingen niet direct kunnen helpen. Echter doen wij hard ons best om onze wachttijd zo kort mogelijk te houden!

De hieronder genoemde wachttijd is de gemiddelde wachttijd tot aan het intakegesprek bij een aanmelding op dit moment, met een reeds afgegeven verwijzing door gemeente of arts. Na het intakegesprek ben je bij ons in behandeling en is er een vast plekje voor je vrij. Wachttijden kunnen aanzienlijk verkort worden wanneer jullie beschikbaarheid in de week ruim is. Hoe meer opties van maandag tot en met vrijdag, hoe groter de kans dat je toch eerder bij ons terecht kunt!

Wachttijd locatie Roosendaal: +/-3 weken

Wachttijd locatie Goes: +/- 3 maanden