Onze Praktijk

Reacties en ervaringen

Hieronder een greep uit reacties en ervaringen van kinderen en ouders!

 • Lieve Laura

  Wij zijn jou zo dankbaar!
  Je hebt onze zoon zo goed geholpen. Hij vond het iedere keer weer super gezellig bij jou en heeft zo veel geleerd.
  Wij zijn heel blij dat wij jou hebben toegewezen gekregen! Onze zoon had echt meteen een goede klik met jou.
  Wij hopen dat het zo goed blijft gaan en hij niet terug valt in zijn oude patroon. Maar ik heb zo veel vertrouwen in hem gekregen dat ik weet dat hij het kan. En we zullen hem altijd blijven helpen hiermee.
  Ontzettend bedankt lieve Laura. We zullen nooit vergeten wat je voor ons en vooral voor onze zoon hebt gedaan!!!

 • Beste Lizzy

  Dank je wel voor je lieve mails en je goede steun die je ons hebt gegeven. Mijn dochter zei gisteren nog: “mama ik ga Lizzy echt missen!” Je hebt in korte tijd een goede band met haar opgebouwd en dat heeft ertoe geleid dat ze over haar verlatingsangst is heen gekomen. Haar wens in de wensboom is uitgekomen en dat zou zonder jouw steun, tips en vertrouwen nooit gelukt zijn! Lizzy, je bent een kei van een hulpverlener en een lieve meid. Ik hoop je in je werkveld niet meer te treffen, maar mocht het nodig zijn, zie ik met alle vertrouwen naar je uit. Nogmaals dank en hou je goed.
  Een dankbare moeder.

 • Hoi hoi Sofie,

  Vanaf het moment dat we een hulpverlener mochten kiezen heeft Karin heel bewust jullie praktijk gekozen.Dit is een groot compliment voor jullie! Jullie zijn er voor ons in geslaagd om de kwaliteit, kracht van de praktijk over te brengen op een kind. Vanaf dag 1 is het contact wederzijds fijn en veilig geweest! Ook wij als ouders hebben dit ervaren. Toen we ook thuis bezig waren met het voorbereiden op afscheid nemen stonden we stil bij wat dit traject ons had opgeleverd. Je hebt een warme, uitnodigende uitstraling wat vertrouwen geeft en bij jou is niets te moeilijk en niets te gek! Als ouders zijnde hebben we ons altijd serieus genomen gevoeld en je heldere uitleg- hoe moeilijk het accepteren ervan ook soms was- gaf hoop. Wij vinden dat wij erg hebben geboft dat we elkaar hebben getroffen. We zijn je dan ook heel erg dankbaar dat jij onze dochter weer moed en kracht heb gegeven.

  Groetjes van ons allemaal!

 • Moeder van Zuzia, 10 jaar

  Ik wou even laten weten dat we heel tevreden zijn over hoe jij Zuzia hebt kunnen helpen. Niet alleen Zuzia maar ons allemaal. Echt geweldig. Hier zijn we heel dankbaar voor. Zuzia straalt, ze spreekt meer af, zelfs met kindjes die haar vroeger hebben “gepest”. Ze zegt ook: mama ik kan nu ook met meer kindjes tegelijk spelen. Ze is meer bewust van geworden. Ze vertelt ook meer tegen mij, ik moet het wel “uit haar mond trekken”, maar ze vertelt wel (misschien heb ik zelf ook mijn gedrag aangepast). Het was echt geweldig om te ervaren hoe Jaxie kan helpen. Echt petje af en ik ga jou ook missen.

 • Moeder van dochter 12 jaar

  Wij willen je nogmaals bedanken voor de afgelopen periode. … is positief veranderd en gaat hierdoor beter met moeilijke situaties om. Wij zijn heel trots op haar. Mocht het in de toekomst nog nodig zijn voor … of evt.haar broertjes dan zijn we bij jouw aan het juiste adres.

  Dankjewel voor al je hulp!

 • Ouders van Timor, 13 jaar

  Wat zijn we blij dat we bij Lian de iqtest af hebben laten nemen. We zijn heel blij met de goede en persoonlijke begeleiding waarbij hij heel goed geholpen werd met zijn faalangst. We zijn heel blij dat we een second opinion hebben laten uitvoeren,  ik raad jullie werkwijze bij iedereen aan!

 • Ouders van Karin, 4 jaar

  Janine, wat zijn we blij met je. Met veel plezier brachten we Karin naar je toe, na afloop was ze weer helemaal opgefleurd. Het is een erg moeilijke periode geweest voor ons allemaal, maar je hulp aan Karin heeft voor ons echt verschil gemaakt. Bedankt!

 • Ouders van Liam, 10 jaar

  Na diverse onderzoeken en ziekenhuisbezoeken werden we doorgestuurd naar Jaxie. Onze zoon poepte en plaste nog dagelijks in zijn broek. Eigenlijk hadden we geen verbeteringen meer verwacht. Mooi te zien hoe hij geleidelijk aan op zijn gemak bij je raakte en dit gevoelige probleem durfde te bespreken. Hij weigerde er jaren met iemand over te praten, hij deed zelfs of het er niet was! Hij heeft zich leren ontspannen en zit weer goed in zijn vel. Nooit gedacht dat dit zo’n effect kon hebben op zijn lichaam. Hartstikke bedankt en veel groetjes, ook van Liam!

 • Moeder van een dochter van 9 jaar

  Janine, bedankt voor je hulp met onze dochter. We kennen ons kind weer terug!

 • Moeder van Joost, 6 jaar

  Onze zoon Joost is bij Jaxie geweest! Hij was erg angstig en heel gespannen. Hij heeft samen met Janine 8 keer individuele begeleiding gedaan. Het gaat erg goed met hem, hij kan zich goed ontspannen en is weer vrolijk. Hij vindt het wel erg jammer dat hij niet meer naar Jaxie mag! Hij heeft genoten van de oefeningen en doet ze zelf thuis nog steeds met veel plezier!

 • Moeder van een dochter van 9 jaar

  Mijn jongste dochter heeft epilepsie en was vaak verdrietig. Ze had veel moeite mee dat ze anders was dan andere kinderen. Ze was erg gespannen en kon ’s avonds in bed niet in slaap kon komen. Bij Janine heeft ze deel mogen nemen aan de kinderyoga-methode MIND MAGIC. Echt geweldig! De yoga en meditatie-oefeningen waren perfect voor haar doordat MIND MAGIC zoveel doet met spel en fantasie. Ze is weer trots op zichzelf. De persoonlijke aandacht die kinderen van Janine krijgen tijdens de sessies heeft me verbaasd en mijn dochter heeft hiervan genoten. s Avonds in bed kan mijn dochter nu zelf met de oefeningen aan de slag. Ze vindt het heerlijk om te doen en het slapen gaan is geen probleem meer. Erg fijn dat Janine ons ook heeft geholpen met onze vragen over hoe wij het best met onze dochter kunnen omgaan en hoe we haar zelf kunnen blijven helpen in de toekomst. Bedankt!

 • Moeder van P.

  Tijdens het ziektebed en na het overlijden van mijn man en de vader van P. ben je erg waardevol geweest voor P. Het kunnen vertellen en het verdriet dat er mocht zijn en dat je niet voor hem wilde oplossen heeft hem veel goed gedaan. Helaas is het verdriet ook niet op te lossen en moeten we ons hier samen doorheen blijven slaan. Bedankt voor je ondersteuning, lieve woorden en warme benadering van P., het heeft hem veel goed gedaan.

 • Ouders van G.

  Bedankt voor de second opinion die je voor de intelligentie van onze dochter hebt uitgevoerd. Het was zo fijn te merken dat je verder keek dan alleen het iqcijfer dat uit de test kwam. De school heeft veel handvatten en kan haar nu veel beter begeleiden. Onze dochter gaat langzaam aan weer met plezier naar school.

 • Ouders van Jeroen, 11 jaar

  Onze Jeroen is een erg gevoelige jongen. We hebben hem al eerder laten meedoen aan kinderyoga zodat hij wat rustiger zou worden. Helaas geen verschil. Toen we hoorden van MIND MAGIC kinderyoga hebben we Jeroen toch ook nog maar voor deze cursus aangemeld. Wat een verschillen zeg! Deze cursus is echt voor kinderen gemaakt die een zetje kunnen gebruiken. Zo leuk met al die materialen en muziek! Jeroen heeft plezier gekregen in de oefeningen en vertelt nu wanneer hem iets dwarszit. Jeroen zal altijd een gevoelige jongen blijven, maar nu wel een die daar zelf gelukkig beter mee overweg kan!

 • Joshua, 18 jaar

  Vanuit mijn persoonsgebonden budget ben ik bij praktijk Jaxie terecht gekomen. Ik had ondertussen al veel therapeuten en gezondheidszorg gezien en had niet meer veel hoop. Maar na de eerste keer was er al verschil. Er werd naar me geluisterd. Janine helpt me met de problemen waar ik en ook best wel mijn ouders op dat moment last van hebben. En ze wijst me vaak op de goede dingen van mijzelf en niet altijd de dingen die fout gaan. Sinds lang denk ik vaak weer positief over mezelf. Het label dat ze me gegeven hebben dat ik een depressie heb en gedragsproblemen heb ik achter mij gelaten. Ik ben gewoon mezelf en blijf mijn best doen..