Orthopdagoog-Generalist BIG 19927233631

Cheryl Schuurbiers-Korst

Vanaf kleins af aan wist ik al dat ik met kinderen wilde werken. Op welke manier en in welke setting, dat wist ik nog niet. Ik ben gestart als leerkracht, waarna ik er snel achter kwam dat ik te weinig tijd had voor de kinderen die het juist het hardst nodig hadden. Om deze reden heb ik de overstap gemaakt naar de opleiding Orthopedagogiek. Vervolgens heb ik de opleiding tot Orthopedagoog-Generalist afgerond. Ik ben ontzettend blij dat ik deze overstap heb gemaakt. Ik heb nu het gevoel dat ik iets kan beteken voor de kinderen die dat extra hard nodig hebben. 

De afgelopen jaren heb ik gewerkt in de gehandicaptenzorg, waarbij ik betrokken was bij de orthopedagogische dagcentra en bij ouders die vragen hadden in de opvoeding. Na 7 jaar gewerkt te hebben in de gehandicaptenzorg, heb ik de overstap gemaakt naar de Specialistische GGZ. Hier heb ik twee jaar met plezier gewerkt. En nu werk ik bij Jaxie!

In mijn werk vind ik het belangrijk om goed te luisteren naar waar jij en jouw gezin op dat moment tegen aan lopen. Tegelijkertijd zijn er natuurlijk ook dingen die wel goed gaan, daar staan we ook samen bij stil. Samen met de mensen die voor jou belangrijk zijn, gaan we kijken hoe de klachten zijn ontstaan, zodat we samen kunnen kijken hoe we de klachten kunnen verminderen. Door samen te werken met jouw gezin, jouw school en eventuele andere hulpverleners, zorgen we dat jij weer zo sterk mogelijk wordt om weer verder te kunnen. 

In mijn privé leven woon ik samen met mijn vriend en onze hond Bink. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om uit eten te gaan, te tennissen, te mountainbiken, te lezen en te reizen.  En daarnaast ben ik graag samen met de mensen die belangrijk voor me zijn. 

Wie weet tot bij Jaxie!