Aanmeldcoördinator en Kwaliteitsmedewerker

Ilona Meijer

Hallo allemaal!  Mijn naam is Ilona Meijer en ik mag mij (met trots!) een ‘Jaxie’ noemen. Ik ben 33 jaar, kom uit Ossendrecht en ben moeder van twee kinderen.  

Ik heb pedagogiek gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam, waarna ik verschillende functies heb gehad. Zo heb ik o.a. PGB-begeleiding gegeven, was ik invalkracht bij de kinderopvang en was ik remedial teacher op een basisschool. Daarna vond ik vastigheid in een totaal andere functie. Ik heb acht jaar als kwaliteitsmanager gewerkt bij een commercieel bedrijf. Iets totaal anders, maar ik heb het hier goed naar mijn zin gehad. Desondanks bleef mijn liefde voor de pedagogische wereld op de achtergrond aanwezig. 

Gelukkig bleef ik in mijn vrije tijd wel werken met kinderen. Vanaf jongs af aan ben ik al actief in de twirl-wereld en sinds mijn 18e geef ik ook les aan verschillende teams en solisten. Ik ben daarnaast ook bestuurslid bij Re-Creation (de twirlvereniging in Ossendrecht). Sinds vorig jaar ben ik ook actief bij een politieke partij, omdat ik het maken van groenere en duurzamere keuzes belangrijk vind. 

Toen ik de vacature van Jaxie! zag, was ik direct verkocht. Ik ben dan ook ontzettend blij en trots dat ik de backoffice van Jaxie! mag versterken. Ik kijk ontzettend uit naar deze nieuwe uitdaging en hoop jullie snel te leren kennen!