Praktijkeigenaar

Joost van den Bergh

Hoi! Ik ben Joost en ik ben samen met Janine eigenaar van de praktijk. Vanaf het moment dat de praktijk in 2014 verhuisd is naar de vijfhuizenberg, ben ik op de achtergrond Janine gaan ondersteunen met alle zaken binnen de praktijk die niet over de inhoud gingen. Door de enorm snelle groei die wij als praktijk meemaakten, was dit binnen 2,5 jaar al niet meer te combineren met mijn toenmalige werk. Inmiddels heb ik de operationele aansturing helemaal overgenomen.

De servicegerichtheid, de hartelijkheid en het persoonlijke contact zijn voor mij hele belangrijke pijlers binnen de praktijk. Als bezoeker moet je jezelf bij ons namelijk altijd welkom en prettig kunnen voelen. Wanneer wij er in slagen om jullie inhoudelijk goed te kunnen helpen in een omgeving die prettig voelt en waar je jezelf altijd welkom voelt, is mijn missie geslaagd.

In mijn vrije tijd kook en bak ik graag. Daarnaast wil ik nog wel eens een rondje rijden op de racefiets of ga ik de bergen in om te snowboarden. Samen met Janine heb ik twee dochters: Hannah en Elynn. En als Elvis niet hier op de praktijk is, is hij lekker bij ons thuis!