Praktijkeigenaar

Joost van den Bergh

Hoi! Ik ben Joost en samen met Janine ben ik eigenaar van de praktijk. Samen hebben wij twee dochters: Hannah en Elynn. En als Elvis niet hier op de praktijk is, is hij lekker bij ons thuis. Vanaf het moment dat de praktijk in 2014 verhuisd is naar de vijfhuizenberg, ben ik op de achtergrond Janine gaan ondersteunen met alle zaken binnen de praktijk die niet over de inhoud gingen. Door de enorm snelle groei die wij als praktijk meemaakten, was dit binnen 2,5 jaar al niet meer te combineren met mijn toenmalige werk.  Janine en ik hebben altijd de droom gehad om samen te kunnen ondernemen en naast het grote maatschappelijke aspect dat de praktijk heeft, is het natuurlijk ook gewoon een bedrijf met alles wat daar bij komt kijken.

De servicegerichtheid, de hartelijkheid en het persoonlijke contact zijn voor mij hele belangrijke pijlers binnen de praktijk. Als bezoeker moet je jezelf bij ons namelijk altijd welkom en prettig kunnen voelen. Wanneer wij er in slagen om jullie inhoudelijk goed te kunnen helpen in een omgeving die prettig voelt en waar je jezelf altijd welkom voelt, is mijn missie geslaagd.

In mijn vrije tijd kook en bak ik graag. Daarnaast wil ik nog wel eens een rondje rijden op de racefiets of ga ik de bergen in om te snowboarden.