Orthopedagoog en Aanmeldjaxie

Linde de Jonge

Hi allemaal, mijn naam is Linde en met trots mag ik zeggen dat ik een Jaxie ben!
Al toen ik een klein meisje was wist ik dat ik later met kinderen wilde werken. Toen ik ouder werd, leerde ik steeds meer over pedagogiek en psychologie en was ik vastberaden om hier later mijn beroep van te maken. Naast mijn studie heb ik in een kinderdagverblijf gewerkt met kindjes van 0 tot 4 jaar. Hier heb ik het erg naar mijn zin gehad en vond het fantastisch om de ontwikkeling van de kinderen van zo dichtbij mee te maken.

Mijn bachelor in Pedagogische Wetenschappen heb ik aan de Erasmus Universiteit gevolgd en mijn master Orthopedagogiek aan de Universiteit van Amsterdam. Ik heb mijn Masterstage bij Jaxie! gedaan en mocht hier gelukkig ook nog blijven! Als orthopedagoog werk ik nu bij Jaxie! zowel als diagnostiek-jaxie als behandelaar en ook als aanmeldjaxie in het aanmeldteam! Grote kans dus dat je mij al een keertje spreekt tijdens een aanmelding.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om tweedehands winkeltjes te bezoeken, lekker te eten en te sporten. Daarnaast ben ik een echt ‘mensen-mens’ en zit ik niet graag stil. Wie weet zien we elkaar snel!