Orthopedagoog

Marina Jensen

Hi! Ik ben Marina en vanaf juni 2022 mag ik als orthopedagoog het Jaxie! team versterken! Ik ben tijdens mijn studie begonnen met het werken op een kinderdagverblijf om vervolgens aan de slag te gaan op een behandelgroep voor jonge kinderen met ontwikkelingsproblemen. Daarnaast heb ik aan verschillende projecten meegewerkt gericht op het vroeg signaleren van (mogelijke) ontwikkelingsproblemen bij jonge kinderen. 

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in de pleeg- en gezinshuiszorg en heb ik dus veel gewerkt met kinderen die (tijdelijk) niet thuis konden wonen. Het terug in hun kracht zetten van kinderen, jeugdigen en ouders/opvoeders om zo te zorgen dat zij op eigen voet verder kunnen, is waar ik energie van krijg!

In mijn werk maak ik graag gebruik van creatieve uitingsvormen, een plaatje zegt immers meer dan 1000 woorden. Ik ga graag met jou op zoek naar waar jij blij van wordt en wat er wel goed gaat. Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat jij het gevoel hebt dat er in jou wordt geloofd. Zelf heb ik ervaren dat wanneer je de juiste steun krijgt je veel meer kan dan je zelf denkt.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om de natuur in te gaan of te ontspannen op de yogamat. Daarnaast probeer ik 2 keer in de week te sporten om zo mijn liefde voor chocolade in balans te houden. Maar, dat sporten lukt niet altijd…

Een globetrotter durf ik mijzelf wel te noemen, het liefst met zo min mogelijk bagage in een ver, exotisch land, maar sinds de komst van onze zoon hebben we de backpacks tijdelijk ingeruild voor echte koffers en gaan we bepakt en bezakt dichter bij huis op avontuur. 

Wie weet tot snel!