Ambulant Behandelaar BIG 29007632430

Marion de Jager

Hallo, Ik ben Marion de Jager-Besselink!

Na 30 jaar als HBO verpleegkundige en ambulant medewerker in een specialistische GZZ instelling te hebben gewerkt met baby’s, kinderen,  jongeren en ouders, mag ik per september 2022 het Jaxie team in Goes versterken. 

Ik heb ruime ervaring met diverse problematieken binnen de psychiatrie. Met ouders en hun baby werk ik aan het bevorderen van een goede hechtingsrelatie. Ik werk met kinderen en  jongeren aan de moeilijkheden die ze thuis ervaren en doe dit in samenwerking met ouders en een deskundig team. 

Ik werk bij jullie als gezin thuis op basis van jullie hulpvraag. Samen gaan we aan het werk en zoeken we naar een oplossing die bij jullie kind en jullie gezin past. Door het geven van psycho-educatie, verschillende inzichten en handvatten leer ik jullie als ouders/verzorgers om met jullie kind en de problematiek om te gaan, zodat er weer rust in jullie gezin komt.

Samen met mijn man Piet heb ik twee volwassen kinderen. In mijn vrije tijd houd ik van wandelen, fietsen en reizen. Thuis vind ik het fijn om te lezen, te tuinieren, een film te kijken, muziek te luisteren en met vrienden en familie af te spreken.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten. Tot ziens bij Jaxie of bij je thuis!