Orthopedagoog

Marlies Goddrie-Aarts

Hoi allemaal!  Ik ben Marlies en stel me met veel plezier voor als Orthopedagoog bij Jaxie! 
Als jij bij Jaxie! komt, vind ik het heel belangrijk dat jij je prettig voelt en jezelf durft te zijn. We zullen elkaar daarom eerst goed leren kennen om van daaruit aan de slag te gaan met de klachten die je ervaart. Hierin werk ik ook graag samen met de mensen om jou heen, omdat jullie allemaal invloed hebben op elkaar en we daarom samen de klachten veel effectiever aan kunnen pakken. In onze ontdekkingstocht naar oplossingen spelen je kwaliteiten en mogelijkheden een belangrijke rol. Deze kunnen we inzetten om zo te leren omgaan met moeilijke dingen en ik weet heel zeker dat die kwaliteiten en mogelijkheden er ook bij jou zijn! We zullen in onze ontdekkingstocht ook vast weleens obstakels tegenkomen, want het kan best even puzzelen zijn om te ontdekken wat wel en wat niet werkt, maar ook daar leren we weer van!

Voordat ik bij Jaxie! kwam werken, heb ik 8 jaar in de jeugdzorg in Rotterdam gewerkt als HBO-pedagoog. Vanuit de wens om mij verder te verdiepen in het vak van de pedagoog ben ik orthopedagogiek gaan studeren aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Tijdens mijn opleiding was ik stagiaire bij Jaxie! en nu kun je mij als behandelaar of als onderzoeker tegenkomen. 

Verder ben ik getrouwd en sinds juni 2022 moeder van een zoon. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn twee mannen. Zodra het mooi weer is, zijn we het liefst de hele dag buiten in de tuin of gaan we lekker wandelen of fietsen. Ook zijn we graag bij familie en vrienden. Verder vind ik het leuk om te fotograferen, een spelletje te spelen, puzzelen, winkelen, koken en bakken (vooral het opeten ervan?).

Ik kijk ernaar uit om je bij Jaxie! te ontmoeten, tot snel!