Orthopedagoog

Sanne van der Waal

Hoi! Mijn naam is Sanne van der Waal en ik ben super blij dat ik deel uitmaak van het Jaxie team! 

Ik ben afgestudeerd als orthopedagoog, mijn studie heb ik gevolgd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Tijdens mijn studie werkte als begeleider bij een woonvorm. Daar heb ik superveel geleerd over het aansluiten op de beleving van de ander en het opbouwen van een band. Daarnaast deed ik vrijwilligerswerk als buddy voor kinderen met gescheiden ouders, ik vond het heel erg fijn dat ik voor deze kinderen een luisterend oor en advies kon bieden. 

Toen ik na mijn afstuderen op zoek ging naar een baan kwam ik Jaxie tegen. Toen wist ik het gelijk: hier wil ik werken! Wat ik zo fijn vind aan Jaxie, is dat er écht aandacht is voor wie het kind is en wat hem of haar uniek maakt. Ik word ook zo vrolijk en enthousiast van de ongedwongen en fijne sfeer bij Jaxie! 

Ik ben enorm enthousiast over mijn werk. Het leukste vind ik het, als ik echt de connectie en de klik kan vinden met kinderen en hun gezin, om samen te zoeken naar het antwoord en de oplossing die bij hen past. Ik vind het super belangrijk dat iedereen in het gezin zich gehoord voelt en dat ik aansluit op ieders mogelijkheden en kansen. Daar krijg ik nou echt energie van! Een flinke dosis humor, creativiteit en openheid zet ik graag in bij mijn werk. 

Ik ben een echte dierenvriend, in mijn vrije tijd ben ik veel bezig met mijn katten. Muziek, films en boeken vind ik ook super tof. Oh en ik kook en bak heel graag! 

Tot snel bij Jaxie!