GZ-Psycholoog BIG 09932025225

Yvonne Belt

Hi! Ik ben Yvonne en maak graag kennis met je. In 2015 heb ik mijn opleiding aan de Universiteit van Amsterdam afgerond waarna ik op verschillende plekken en met verschillende doelgroepen heb mogen werken, zowel in het forensische veld als met volwassenen en de afgelopen 3,5 jaar met kinderen en jongeren en hun ouders. In die 3,5 jaar heb ik mij tevens verder mogen verdiepen in het vak en de opleiding tot GZ-psycholoog afgerond.

Uit het werken met kinderen, jongeren en hun gezin haal ik veel energie; samen kijken naar wat de moeilijkheden zijn en de puzzelstukjes zoeken en leggen, op zoek naar welke sterke kanten we kunnen benutten om met deze moeilijkheden om te gaan en samen de puzzel compleet maken met dat wat voor jou/jullie het beste werkt om weer zelfstandig verder te kunnen gaan. Voor mij is het daarbij het allerbelangrijkste dat we verbinding met elkaar zoeken, echt naar elkaar luisteren en samenwerken aan de oplossing. Jij/jullie zijn immers de expert van jezelf/jullie gezin! Ik hou ervan om in de behandeling te werken met tekeningen, de dingen uittekenen is naar mijn idee de beste manier om elkaar beter te leren begrijpen. Dat maakt ook dat ik de overstap heb gemaakt naar Jaxie!, een plek waar we samen op een creatieve ontdekkingstocht kunnen gaan om te zorgen dat jij/jullie je weer goed gaat voelen zonder de beperkingen van een protocol.  

Buiten mijn werk ben ik graag met mijn gezin. Ik ben in 2023 voor het eerst moeder geworden van onze dochter Nina en geniet ontzettend van hoe zij zich ontwikkelt, opgroeit en ontpopt tot een heel eigen mensje. Ik ervaar nu ook zelf dat het ouderschap soms een uitdaging kan zijn en dat geeft mij weer veel nieuwe inzichten die ik ook meeneem in de gesprekken met mijn cliënten. Ohja en ook ons harige poezenbeest Ravi woont gezellig bij ons! In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden, vind ik het leuk om nieuwe baksels uit te proberen en haal ik ontspanning uit buitensporten. Je vindt mij meerdere keren per week door weer en wind op mijn sportschoenen in een park of in de zomer op de wielrenfiets in de omgeving van Etten-Leur! In de vakantie trekken we er graag op uit om nieuwe plekken te ontdekken en te wandelen in de bergen.